VECKANS PLANER

 
Måndag och två dagar kvar tills jag reser till Stockholm till min bästa vän! Trots huvud- och mensvärk har jag i helgen tömt ut mitt akvarium och rengjort det. Får se vad ödet blir för det nu. Om jag ska sälja det eller spara det. Hade på ett sätt varit skönt att bara bli av med det för att det inte ska ta plats eller bara ligga och samla damm, men jag känner samtidigt att det hade varit kul att ha fiskar igen när jag flyttar. Men jag kanske vill ha ett mindre akvarium då... Så många beslut. I-landsproblem! 

Jag måste börja packa snart och iaf bestämma mig lite om vad jag ska ha med mig när jag åker ner till storstaden. Kommer vara svårt att välja ut olika outfits innan jag far, för väl där nere kommer jag säkert komma på att jag skulle haft med mig något annat. Jag måste ha minst två outfits att ha under dagarna, en festoutfit som är mer casual (för utgången på onsdag) och en festoutfit för fredagen och eventuellt något för halloween. 

Jag känner mig lite stressad, bland annat för att jag flygit två gånger på 6 år. Bland annat för att det första gången jag ska flyga ensam. Bland annat för hitta från flygplatsen till stan (i storstan). Och stressen på Lördag från flyget för att äta och göra sig i ordning för nästa fest i nästa stad. 

Veckans planer:

TISDAG
Umgås med Linn på förmiddag
Packa klart allting för onsdag
Fixa allt för Quila
 
ONSDAG
Stockholmsflyget 11:05!!!
Party
 
TORSDAG
Leva Livet
 
FREDAG
Halloweenparty!
 
LÖRDAG
Flyget hem 15:10
Halloweenparty i Piteå
 
SÖNDAG
ZzZZzzZzZz
Återhämtning